Porositni kafe online

Ju lutemi plotësoni formën e porosisë online. Pas pranimit të porosisë, një agjent i yni do të kontaktoj me ju në lidhje me procesimin e porosisë. 

Poashtu ju mund të na kontaktoni përmes telefonit ose përems faqes tonë kontaktuese 

038 246 841
044 117 151

NA KONTAKTONI

shije fantastike

Mjafton ta shijoni një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë do t'ju bëj për vete. 

aromë e fuqishme

Kafja Galla karakterizohet nga një  aromë e fuqishme që krijon përshtypje të thella gjatë konsumimit.

krijon momente

Krijoni momentet tuaja me më të dashurit tuaj. Aroma e kafesë Galla do ti forcoj edhe më shumë këto lidhje.

cilësi e dëshmuar

Kujdesi për cilësinë e kafesë Galla fillon që nga plantacionet, procesimi, përpunimi dhe paketimi i kafesë. 

Caffe Group

Galla Pure Espresso përpunohet në fabrikën modern për pjekjen dhe përpunimin e kafesë e cila ndodhet në Keqekollë pranë Prishtinës. Kjo fabrikë zotron një sipërfaqe prej 2 hektarësh dhe është e pajisur me aparaturë modern në vlerë prej 4 milion eurosh

Fabrika ka një kapacitet prodhimi prej 400 kilogra në orë. Së fundmi këtij impianti i është shtuar edhe aparatura për përpunimin  e kafesë me kapsulla 3 në 1 dhe aparatura për paketimin e sheqerit. Kompania

Caffe Group posedon një politikë të veçantë dhe të gjerë distribuimi në tërë territorin e Kosovës ku për këtë kujdesën 11 distributer të cilët mjaft mire arrinë të furnizojnë 700 pikat e shitjes që i posedon caffe Group

NA KONTAKTONI