Cilësi e parezistueshme

Cilësi e parezistueshme

Mjafton ta shijoni një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë do t'ju bëj për vete. ne angazhohemi shumë që të sigurohemi që shija të jetë e përkryer në secilin filxhan kafeje që ju e shijoni

Porosit Online
ose na kontaktoni
Shije dhe aromë unike

Shije dhe aromë unike

Kafe Galla gjindet në paketim të teknologjisë së lartë me qëllim ruajtjen e freskisë dhe aromes dhe shijes unike, andaj sa herë që pini kafen Galla ju do të arrini të ndieni shijen dhe aromen e fuqiushme e cila zgjatë shumë

Porosit Online
ose na kontaktoni
Krijoni momentet më të mira

Krijoni momentet më të mira

Krijoni momentet më të mira me njerëzit që i keni pranë zemrës. Galla është kafeja ideale që ju shoqëron gjatë pausave dhe takimeve me më të dashurit tuaj. Shtoni kënaqësi momenteve me kafen Galla përmes shijes dhe aromes fantastike.

Porosit Online
ose na kontaktoni
Shije e pa rezistueshme

Shije e pa rezistueshme

Dashuri qysh në filxhanin e parë. Pasi ta keni shijuar një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë, aroma e fuqishme dhe shija fantastike do t'ju bëj për vete dhe do ta kërkoni gjithmonë

Porosit Online
ose na kontaktoni

Përparsitë që i gjeni te kafja jonë

Energji për të filluar ditën

Për të filluar ditën mbarë dhe plot energji, ju duhet një kafe Galla. Cilësa e lartë, aroma e fuqishme dhe freskia e kafesë do t'ju ndihmoj që të keni një ditë të mirëdjh

Shije e pa rezistueshme

Mjafton ta shijoni një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë do t'ju bëj për vete. Këtë e kanë dëshmuar vetë klientët tanë - të cilët po shtohen vazhdimisht

Aromë që bën përshtypje

Kafeja Galla karakterizohet nga një  aromë e fuqishme që krijon përshtypje të thella gjatë konsumimit. Kjo aromë është speciikë që tregon cilësinë e lartë

Mos e lini rastin të porositni kafen Galla. Ju mund ta bëni këtë edhe formës formës së porosisë online. Pas pranimit të porosisë ne ju kontaktojmë

Porosit Online

Theksim i lartë i cilësisë

Kujdesi për cilësinë e kafesë Galla fillon që nga plantacionet, procesimi, përpunimi dhe paketimi i kafesë. Ne sigurohemi që shija të jetë e përkryer në secilin filxhan kafeje

Përgatitje të ndyshme

Ju mund të keni disa mënyra që të përgatitni një kafe, por ne ju garantojmë se Galla Espresso do të ketë gjithmonë shijen e përkryer që është karakteristikë e kësaj kafeje

Paketim që ruan freskinë

Kafeja Galla Espresso është e paketuar sipas teknologjisë së fundit që mundëson ruajtjen e freskisë dhe shijes së produktit për kohë më të gjatë 

shije fantastike

Mjafton ta shijoni një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë do t'ju bëj për vete. 

aromë e fuqishme

Kafja Galla karakterizohet nga një  aromë e fuqishme që krijon përshtypje të thella gjatë konsumimit.

krijon momente

Krijoni momentet tuaja me më të dashurit tuaj. Aroma e kafesë Galla do ti forcoj edhe më shumë këto lidhje.

cilësi e dëshmuar

Kujdesi për cilësinë e kafesë Galla fillon që nga plantacionet, procesimi, përpunimi dhe paketimi i kafesë. 

Caffe Group

Galla Pure Espresso përpunohet në fabrikën modern për pjekjen dhe përpunimin e kafesë e cila ndodhet në Keqekollë pranë Prishtinës. Kjo fabrikë zotron një sipërfaqe prej 2 hektarësh dhe është e pajisur me aparaturë modern në vlerë prej 4 milion eurosh

Fabrika ka një kapacitet prodhimi prej 400 kilogra në orë. Së fundmi këtij impianti i është shtuar edhe aparatura për përpunimin  e kafesë me kapsulla 3 në 1 dhe aparatura për paketimin e sheqerit. Kompania

Caffe Group posedon një politikë të veçantë dhe të gjerë distribuimi në tërë territorin e Kosovës ku për këtë kujdesën 11 distributer të cilët mjaft mire arrinë të furnizojnë 700 pikat e shitjes që i posedon caffe Groupds

NA KONTAKTONI