GALLA GOLD

1000GR

Galla Caffe Gold është përzgjedhja më e mirë e kokrrave të Arabikës, e përzier me kujdes dhe saktësi, për të krijuar shije të veqantë dhe aromë të mbreslënse.

Kjo recetë unike është krijuar për të gjithë ata që adhurojnë espresson në stilin e përkryerë Italian.

GALLA CLASSICS

 1000GR

Galla Classics  është përzgjedhja më e mire e kokrrave të Arabikës dhe Robustës , e përzier me kujdes dhe saktësi, për të krijuar shije të veqantë dhe aromë të mbreslënse.

Kjo recetë unike është krijuar për të gjithë ata që adhurojnë espresson në stilin e përkryerë Italian.

GALLA SILVER

  1000GR

Galla Silver  është përzgjedhja më e mire e kokrrave të Arabikës dhe Robustës , e përzier me kujdes dhe saktësi, për të krijuar shije të veqantë dhe aromë të mbreslënse.

Kjo recetë unike është krijuar për të gjithë ata që adhurojnë espresson në stilin e përkryerë Italian.

shije fantastike

Mjafton ta shijoni një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë do t'ju bëj për vete. 

aromë e fuqishme

Kafja Galla karakterizohet nga një  aromë e fuqishme që krijon përshtypje të thella gjatë konsumimit.

krijon momente

Krijoni momentet tuaja me më të dashurit tuaj. Aroma e kafesë Galla do ti forcoj edhe më shumë këto lidhje.

cilësi e dëshmuar

Kujdesi për cilësinë e kafesë Galla fillon që nga plantacionet, procesimi, përpunimi dhe paketimi i kafesë. 

Caffe Group

Galla Pure Espresso përpunohet në fabrikën modern për pjekjen dhe përpunimin e kafesë e cila ndodhet në Keqekollë pranë Prishtinës. Kjo fabrikë zotron një sipërfaqe prej 2 hektarësh dhe është e pajisur me aparaturë modern në vlerë prej 4 milion eurosh

Fabrika ka një kapacitet prodhimi prej 400 kilogra në orë. Së fundmi këtij impianti i është shtuar edhe aparatura për përpunimin  e kafesë me kapsulla 3 në 1 dhe aparatura për paketimin e sheqerit. Kompania

Caffe Group posedon një politikë të veçantë dhe të gjerë distribuimi në tërë territorin e Kosovës ku për këtë kujdesën 11 distributer të cilët mjaft mire arrinë të furnizojnë 700 pikat e shitjes që i posedon caffe Groupds

NA KONTAKTONI